Hard Voor Weinig introduceert producer Moksie Meppie‏

Muzieklabel Hard Voor Weinig gaat dit jaar intensief samenwerken met vier nieuwe talenten uit de Nederlandse hiphopscene, die deze maand bekend worden gemaakt. Elk van deze vier acts gaat in 2015 maandelijks een track uitbrengen onder de vleugels van Hard Voor Weinig. Na de introducties van hiphopartiesten Lost, Mitchell Young en Dave Budha, presenteert Hard Voor Weinig vandaag de vierde en laatste act van de lichting.

Moksie Meppie is een 24-jarige producer en engineer uit Amsterdam, die tijdens zijn studie Audio Engineering en een stage bij muziekstudio Killing Skills de kneepjes van het vak leerde. In de afgelopen jaren heeft de producer al producties geleverd voor verschillende artiesten, waaronder Joe Kickass, M.O. & Brakko en Dret & Krulle. Momenteel werkt Moksie Meppie aan meerdere projecten, waarmee hij zichzelf dit jaar verder wilt vestigen als producer in de Nederlandse muziekscene.

Hard Voor Weinig wenst Moksie Meppie een warm welkom toe binnen het team. Zijn eerste track in samenwerking met ons label is nu hier te beluisteren!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

dave budhaArtwork week 4