Moksie Meppie

Biografie

Casper Bekhof, oftewel Moksie Meppie, is een jonge, opkomende producer/engineer uit Amsterdam. Geboren in Meppel, waar zijn artiestennaam aan refereert, in het jaar 1991.

Zolang Casper zich kan herinneren wilt hij al in de muziek. Op zijn twaalfde jaar ontdekt hij zijn liefde voor hiphop en begint hij met het schrijven van teksten. Nadat hij een microfoon en een DJ mixer van zijn ouders krijgt, neemt hij zijn geschreven teksten op over instrumentals. Met dit opgenomen materiaal begint hij te spelen met effecten, waardoor hij zijn talent voor produceren ontdekt. Na een aantal jaar is de beslissing gemaakt om de pen neer te leggen en zijn volledige focus te leggen op het produceren, mixen en het masteren van muziek. Inmiddels heeft Moksie Meppie voor ongeveer de gehele hiphopscene wel iets gemixt of gemasterd.

Momenteel werkt Moksie Meppie onder de vleugels van Hard Voor Weinig aan zijn debuut project en produceert hij het gehele nieuwe album van Amier Papier. Daarnaast werkt de opkomende producer aan meerdere projecten, waarmee hij zichzelf dit jaar verder wilt vestigen als producer in de muziekscene.

Milly & Tizzle feat. Sepa – Solo (prod. by Moksie Meppie)

Artiest boeken?

Start typing and press Enter to search