Op 10 juli is het zover en verschijnt het nieuwe compilatie album “Amier Papier Presenteert: Hard Voor Weinig 3″. Op dit album staan meer dan twintig exclusieve tracks van onafhankelijke artiesten en opkomende acts uit de Nederlandse hiphopscene.

In de aanloop naar het album toe, laat muzieklabel Hard Voor Weinig alvast een aantal tracks van het project los. Nadat Aaumffie verleden week heeft afgetrapt met het gelijknamige nummer “Hard Voor Weinig”, verschijnt vandaag de zomerse track “Laatste Kans” van Crooks en Moksie Meppie. Crooks is als jongere broertje van Adje en Hef geen onbekende voor de scene en timmert op eigen kracht ook al geruime tijd aan de weg. Moksie Meppie is aan het begin van dit jaar de samenwerking aangegaan met Hard Voor Weinig en heeft sindsdien al meerdere tracks en producties op zijn naam mogen zetten. Het nummer “Laatste Kans” is niet de eerste samenwerking van dit duo, eerder verscheen via Hard Voor Weinig al de gezamenlijke track “Succes”.

Op 10 juli 2015 wordt de release van het album “Amier Papier Presenteert: Hard Voor Weinig 3″ gevierd in Cafe De Duivel, Amsterdam. Naast Crooks en Moksie Meppie zullen hier o.a. Kaascouse, Aaumffie, Joe Kickass, D.Lipps, Jay-Way en Junior Neph hun opwachting op het podium maken.

Beluister de track nu hier: https://soundcloud.com/h4w/crooks-meppie-laatste-kans

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Hard-Voor-Weinig-3-Single-2 FINALHard-Voor-Weinig-3-Single-1 FINAL