Aankomende vrijdag is het zover en verschijnt zowel fysiek als digitaal het nieuwe compilatie album “Amier Papier Presenteert: Hard Voor Weinig 3″. Op dit album staan meer dan twintig exclusieve tracks van onafhankelijke artiesten en opkomende acts uit de Nederlandse hiphopscene.

In de aanloop naar het album toe, laat muzieklabel Hard Voor Weinig alvast een aantal tracks van het project los. Ditmaal het nummer “Daar Voor Jou” van Kaascouse. Veel mensen zullen deze hiphopartiest kennen als battle MC uit Punch Out Battles, waar hij op een komische wijze vele tegenstanders aan de kant schoof. Het grote publiek maakte in 2013 kennis met Kaascouse, toen hij meedeed aan de compititie The Next MC en met de titel naar huis ging. Momenteel werkt Kaascouse aan een nieuwe EP, die in september verschijnt.

De release van het album “Amier Papier Presenteert: Hard Voor Weinig 3″wordt aankomende vrijdagavond gevierd in Cafe De Duivel, Amsterdam. Naast Kaascouse zullen hier o.a. Crooks, Aaumffie, Joe Kickass, D.Lipps, Jay-Way en Junior Neph hun opwachting op het podium maken.

Beluister de track nu hier: https://soundcloud.com/h4w/kaascouse-daar-voor-jou

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Crooks - Laatste Kans (prod. Moksie Meppie)Hard-Voor-Weinig-3-Single-4-FINAL-ALTERNATIEF