Hard Voor Weinig is een artiestenplatform, gevestigd in Amsterdam. Het platform wordt in 2010 opgericht als een online muziekblog, dat daarnaast verschillende events organiseert en releases uitbrengt. Hiervoor gaat het platform samenwerkingen aan met partners als Mojo Concerts en [PIAS] Rough Trade. In de jaren hierna gaat Hard Voor Weinig zich steeds verder verdiepen in artiestenmanagement en boekingen.

Hard Voor Weinig is ontstaan uit passie voor muziek van Nederlandse bodem en staat voor hard werken, investeren en onafhankelijkheid. Het platform onderscheidt zich van andere organisaties door middel van een down to earth benadering en door waarde te hechten aan nieuw talent en de ontwikkeling hiervan. Hard Voor Weinig gaat samenwerkingen aan met opkomende en beginnende acts om via een bottom-up aanpak gezamenlijk verder te groeien.

In de afgelopen jaren heeft Hard Voor Weinig een sterke basis voor zichzelf gecreëerd in de Nederlandse muziekwereld met meerdere succesvolle releases. Het doel van het platform is om artiesten op een originele wijze in de markt te zetten door middel van creatieve projecten en aansluitende campagnes, waarbij de unieke competenties van de artiest centraal staan. Hiermee wilt Hard Voor Weinig in de komende jaren op eigen kracht, maar zeker door middel van passende samenwerkingen, verder groeien tot een vooraanstaand platform binnen de Nederlandse muziekwereld.

Onze samenwerkingen

Start typing and press Enter to search